2023-01-22
之前同埋朋友食過覺得唔錯最近家庭聚餐帶埋屋企人嚟試餐廳位於旺角飛達商業中心二樓設有大量卡位環境唔錯甜辣炸雞/香蒜蜜糖炸雞無骨炸雞選用韓國雞肉油炸可以配搭四款醬汁同時提供雙拼以及半份炸雞選擇;炸雞金黃香脆而且肉質嫩滑多汁絕對必點豬腳豬腳配搭醬油混合薑以及蒜頭同埋洋蔥加埋肉桂燜煮;提供六百克以及四百五十克份量選擇;肉質軟嫩而且膠原蛋白豐富配搭生菜以及韓式包飯醬同埋辣椒蒜片可以減輕油膩感泡菜煎餅提供海鮮以及泡菜兩款煎餅選擇;煎餅香脆配搭泡菜口感豐富同時酸辣醒胃啱哂素食者烤牛肉炒粉絲炒粉絲屬於韓國街頭傳統小食;烤牛肉肉質細嫩配搭三色甜椒以及洋蔥同埋菇菌加埋麻油兜炒濃香惹味炸蝦飯卷炸蝦金黃酥嫩而且飯卷配料豐富包括甘筍以及玉子同埋青瓜色彩鮮艷啱哂打卡泡菜豬肉炒飯泡菜豬肉配搭經典加埋煎蛋炒飯真係無得輸士多啤梨乳酪牛奶/柚子梳打士多啤梨乳酪牛奶選用新鮮士多啤梨混合酸奶粉以及牛奶酸甜清新;柚子梳打氣泡感足加埋柚子感覺清爽
餐廳位於旺角飛達商業中心二樓設有大量卡位環境唔錯
甜辣炸雞/香蒜蜜糖炸雞