同👦食完dinner飲杯小酒約個會😳 呢道環境超闊落呀,係有海洋主題元素既bar;遊戲設施齊全,有桌球、飛鏢等等😍 每個卡位之間都仲隔著好多位,坐得好舒服!👍 我覺得呢間d cocktail好適合女仔飲呀,無咩酒味🍷 又易入口!(但我都係飲到紅😭 易紅體質...以後我都係少飲為妙😊) anyway 推薦比大家朋友聚會、情侶約會都好適合呀🎉·🌟Passion fruit🍷$138果然熱情果口味的都不會出錯😍 接受程度好高,酒精味道唔係太濃,好易入口,味道唔會奇怪👍 百香果醬甜度啱啱好,配上sparkling,越飲越上頭😏·🤍Moon Ocean🍷$138由gin做基調,帶點草本既味道;有d太甜,但整體造型好打卡able😂 同埋見佢同點名一樣,一於叫黎試下😋·🤍意粉炸蝦🦐 $128 炸魚薯條🐟🍟$128小食選擇都幾多。今次揀左意粉炸蝦🍤幾特別,外面包住層意粉,然後裡面有薯仔條,再裡面就係蝦肉同魚糕,好大舊;另外仲叫左份炸魚薯條🍟,一樣都係好大份!好大份呀!薯條係粗薯加分~ 炸魚稍嫌炸粉有點厚,同魚肉分離,感覺唔知食緊魚定粉😂·人均:HKD 300 up·評分🪄 (滿分5🍑)味道:🍑🍑🍑環境

🌟Passion fruit🍷$138

🤍Moon Ocean🍷$138

🤍意粉炸蝦🦐 $128 炸魚薯條🐟🍟$128

人均:HKD 300 up
評分🪄 (滿分5🍑)
味道:🍑🍑🍑
環境:🍑🍑🍑🍑🍑
性價比:🍑🍑🍑🍑
服務態度:🍑🍑🍑🍑
回頭率:🍑🍑🍑

📍 Moon Ocean (銅鑼灣)
銅鑼灣耀華街38號Zing!1樓
🚇 銅鑼灣A出口步行4分鐘