Poking

2024-12-06 30 瀏覽
📍銅鑼灣夏威夷蓋飯專門店-Poking @pokinghk今日帶大家去銅鑼灣飯夏威夷蓋飯專門店🍚~ 呢間舖頭真係超級gym友-friendly!! 除咗有好多唔同種類嘅pokebowl選擇 都有自選配料嘅!! 😍😍🍣🍣Seafood Scallion 呢一款嘅面頭有超高蛋白質嘅三文魚同埋鮮蝦🍣✨係低脂嘅選擇!另外個底係用蕎麥麵做🍜!! 好清新🍚自選配料夏威夷蓋飯另外都叫咗碗係自選嘅!首先個底我揀咗半沙律菜半白飯!配料方面就叫咗牛腱肉~ 中華沙律 豆腐 蟹柳沙律 同埋牛油果!🥑醬汁方面揀咗honey mustard!! 真心好健康 而且大家鍾意食啲咩配料都可以自己自由選擇!份量都好大(●°u°●)​ 」—————📍銅鑼灣夏威夷蓋飯專門店-Poking @pokinghk地址: 銅鑼灣禮頓道125號地舖

📍銅鑼灣夏威夷蓋飯專門店-Poking @pokinghk

🍣Seafood Scallion