2024-11-24
🇭🇰 銅鑼灣-Carver⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗""3 COURSES $268田園蔬菜沙律 (秋葵、炸豆腐、茄子、芝麻醬)香炸紐西蘭多利魚漢堡 (洋蔥、蕃茄、芝士、生菜、啤酒旋風薯角)伯爵茶蒙布朗 (栗子泥、伯爵茶忌廉、法式榛子蛋糕)""🔷 3 COURSES(⭐9/10) $268🔸 田園蔬菜沙律呢個沙律裏面包含咗:秋葵、炸豆腐、茄子、芝麻醬,食落好新鮮同埋個配搭好新奇~口感層次豐富✨而且入面仲有蕃茄仔~食落酸酸甜甜好開胃🔸 香炸紐西蘭多利魚漢堡 呢個漢堡真係唔可以錯過!塊魚炸得香脆可口,仲係熱辣辣即叫即整,所以外皮係脆卜卜,而魚肉鮮嫩唔會話有腥味 成個包個口感都好豐富 有:洋蔥、蕃茄、芝士、生菜 配搭經典但好味👍🏻呢個餐仲有啤酒旋風薯角,炸得外脆內軟,好特別啊!🔸 伯爵茶蒙布朗 呢個蛋糕一上枱已經要打卡先!啲栗子泥整得好靚,口感滑順😻而忌廉係伯爵茶味,所以一嚟已經聞到淺淺嘅茶香味~~成個甜品高級感滿滿!完美為呢餐畫上句號。整體而言,今次的用餐體驗非常愉快,無論係食物的質素、擺盤,或者服務,都令我好滿意!期待下次再來品嚐更多
""3 COURSES $268
田園蔬菜沙律 (秋葵、炸豆腐、茄子、芝麻醬)
伯爵茶蒙布朗 (栗子泥、伯爵茶忌廉、法式榛子蛋糕)""
🔷 3 COURSES(⭐9/10) $268
🔸 田園蔬菜沙律
🔸 香炸紐西蘭多利魚漢堡
🔸 伯爵茶蒙布朗
整體而言,今次的用餐體驗非常愉快,無論係食物的質素、擺盤,或者服務,都令我好滿意!期待下次再來品嚐更多美味!
🎏地址:CARVER (銅鑼灣)
銅鑼灣禮頓道8號香港銅鑼灣皇冠假日酒店1樓
#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketing #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows#銅鑼灣餐廳#銅鑼灣美食
按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_銅鑼灣