2021-11-16 13 瀏覽
希雲街呢間burger都開左一段時間,終於搵到機會去試下😝進入餐廳第一個問題係:到底呢度有幾多個漢堡包🍔全店都用左大大小小嘅burger黎做裝飾,超誇張🤣🔆經典手工和牛漢堡$𝟙𝟘𝟠 本身見到menu張圖有洋蔥有點卻步,問左店員好彩可以走洋蔥☺️裡面夾住漢堡扒、芝士、煙肉、酸瓜、蕃茄同菜,用料豐富❤️手打漢堡扒食落肉質軟嫩但唔鬆散👍🏼burger下面墊的紙可以用黎包住食,好方便又乾淨😚🔆黑松露薯條+$𝟛𝟘 burger本身唔係套餐,要加配先可以跟薯條/沙律,仲有蕃薯條揀😳我地個薯條係配黑松露醬,個醬好香黑松露味🥰薯條本身都撒上了黑松露粉,但我自己淨係食個粉就食唔到有味🤣🐰整體覺得佢嘅burger份量真係好多,睇相唔覺實際係好大個包,配料都好豐富同用心,食落都係新鮮食材✨但注意通常會食得有點狼狽🤣
經典手工和牛漢堡

🔆經典手工和牛漢堡$𝟙𝟘𝟠