2022-06-28
2022.06.26或者我真係好掛住韓國🇰🇷既味道🥹所以呢間韓國🇰🇷餐廳已經唔知encore左幾多次🤣海鮮煎蔥餅 $89平時呢個菜色大多會係一大塊🟡而今次變左三細塊更容易分享👐🏻香脆既外層內層既海鮮同韮菜滿滿的!沾上醬汁更香口👍🏻牛肝菌蛋包飯 $122蛋包飯係呢間鋪必叫既招牌菜🌟職員會替客人用刀輕輕一切🔪濃濃既蛋漿隨即湧出🤩牛肝菌味道較香濃😝蕃茜海鮮蛋包飯 $158作為蕃茜迷既朋友一定要試吓呢個!因為加上蕃茜醬既海鮮蛋包飯更加惹味😋海鮮又新鮮!有蝦🦐青口同魷魚🦑清爽番茜🌿有骨炸雞🍗 (半份)$138餐廳提供有骨🦴與無骨既炸雞🍗我個人比較喜歡有骨🦴金黃色香脆既炸雞🍗加上清爽番茜醬令人食到津津有味😋仲有薯條🍟同年糕作配菜😬韓式雜莓🍓🫐牛角包🥐窩夫🧇 $92擺盤讓人感到幸福感💕新鮮既雜莓🍓🫐加上滑溜既CREAM 配上超重牛油香既🧈牛角包質地既窩夫🧇絕對係飯後甜品既推介🤗清新香橙綠茶沙冰🍹 $48新推出既飲品!炎炎夏日🌞酸酸甜甜😚涼心涼🧊焦糖脆脆鮮奶咖啡☕️ $48一路飲一路好似嘆緊甜品咁🤭奶味香濃咖啡細滑🫰🏻
或者我真係好掛住韓國🇰🇷既味道🥹
所以呢間韓國🇰🇷餐廳已經唔知encore左幾多次🤣