The Grill Room (銅鑼灣廣場二期)

2024-06-13 0 瀏覽
其實之前都有幫襯過呢間嘅dinner,環境舒服,食物質素高,價錢合理。今個weekend出開銅鑼灣就揀咗佢既semi buffet lunch 試下,每位98就有任食salad bar,包咗湯,main course同餐飲,就算加錢既majn course,價錢都好合理,最後我哋都忍吾住加錢試佢既steak 同脆皮豬腩。餐湯一D都唔馬虎,係好好味嘅忌廉南瓜湯,好香甜幼滑。Salad bar都好吸引,有唔同嘅沙律、甜品同炸物。最合我心意嘅係佢既Cesar salad,每樣材料都好新鮮,旁邊放左大木碗俾你自己加同攪拌,抵讚。講返main course,我哋點咗medium既steak,睇顏色已經好有食慾,伴南瓜蓉同bb 西蘭花,口感好豐富,牛肉煎得焦香,無筋位。烤五花腩亦做到外脫內嫩,肉質新鮮。Weekend就咁食飽飽開始行程啦。

餐湯一D都唔馬虎,係好好味嘅忌廉南瓜湯,好香甜幼滑。
南瓜濃湯

沙律吧

烤五花腩亦做到外脫內嫩,肉質新鮮。
烤五花腩

Weekend就咁食飽飽開始行程啦。
南瓜濃湯
烤五花腩