2024-05-13 102 瀏覽
同朋友係銅鑼灣行街,無意中搵到間木系裝修的cafe,咁就緊係入去打個卡啦😆Cafe的裝潢真係坐得好舒服,尤其欣賞佢的植物牆,感覺好relax😊澳洲牛肩肉配無花果多士 $128多士的賣相都幾精緻,一片片牛肉舖得好靚靚😍牛肩肉味牛味濃郁,配埋黑醋同無花果好好食。麵包夠哂厚身,食落又香又脆,好食👍🏻蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒 $328豬鞍肉質超軟腍,無諗過咁大份咁厚身可以煮得咁鮮嫩,配埋墊底的蘋果一齊食更好食。舖面的藜麥好有口感,南瓜同翠玉瓜烤得好甜好juicy。16小時慢煮黑毛豬三層肉意大利麵 $168呢款意粉都幾有驚喜,點菜時以為係普通肉醬意粉,點知第一啖就食到有勁濃郁的芝士味,芝士仲可以拉到絲,超好食,簡直食唔停口🤩黑毛豬的油脂位好香好好食,皮好脆,豬肉位唔柴唔韌,都唔錯👍🏻MOZY Cafe & Bar (銅鑼灣)銅鑼灣蘭芳道11號地舖*上述文章只供參考及以當時價格為準

澳洲牛肩肉配無花果多士 $128

蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒 $328

16小時慢煮黑毛豬三層肉意大利麵 $168

MOZY Cafe & Bar (銅鑼灣)
銅鑼灣蘭芳道11號地舖

*上述文章只供參考及以當時價格為準