最近有機會去咗位於銅鑼灣一間名為iza'bis嘅西餐廳。食完之後,我覺得呢度嘅食物真係好有特色又好食,用新鮮食材同埋精湛嘅烹飪技巧,為我帶黎美味又獨特嘅餐飲體驗。我想同大家分享下我嗰次嘅經驗。🦞船長海鮮桶 $768🦞 海鮮桶底有活加拿大龍蝦,活青口,扇貝,魷魚,新薯以至甜粟美, 上枱嗰陣時 已經比呢一道菜吸引住,係全部滿滿嘅海鮮啊,非常之咁吸引,如果鍾意食海鮮嘅一定唔可以錯過,而且呢一度嘅海鮮全部都非常之新鮮好味,就咁係食材已經冇得輸,每樣食材都新鮮又好味,每啖都令人覺得滿足。🍜新英倫式周打蜆湯🍜新英倫風味嘅周打蜆湯,濃郁嘅湯同埋新鮮嘅蜆肉一結合, 一飲落去就知道係非常之足料,絕對值得大家一試🥖自家製麵包布甸🥖講到甜品,最出色非自家製麵包布甸莫屬。布甸香滑非常,配合得宜, 甜而不膩iza'bis嘅西餐真係同一般餐廳冇得比。由頭盤到甜品,都係新鮮食材加上精湛嘅烹飪技巧製成,真係由心出發。飲住佢哋特選嘅紅酒,食住佢哋美味嘅西餐,真係享受到唔同嘅餐飲體驗
🦞船長海鮮桶 $768🦞
🍜新英倫式周打蜆湯🍜