呢晚去咗位於銅鑼灣嘅Hugo Le Resto Grill 食晚餐~~~ 麵包幾特別 係黑芝麻麵包 😳美國頂級🐂牛腹肉扒 (配薯條🍟) 🌀味道方面 – 我地叫咗medium 真係剛剛好 未去到入口即溶 但係入口感覺QQ的 軟軟的 不錯吃 可惜薯條有啲比較硬 (個人口味鐘意軟啲嘅薯條)🌀份量方面 – 牛腹肉只有3塊 好珍貴 仲有個薯條杯 份量都係比較少🌀賣相方面 – 賣相勝出 鐵板下面有個candles 微微熱住個肉扒 令佢唔會凍得太快 又唔會因為有火而令到佢好熟 🌀價錢方面 – $298 雖然份量好細 好味搭夠香煎老虎大蝦🍤配黑松露鮮忌廉飯 🌀味道方面 – 老虎大蝦煎得岩岩好 食得出隻大蝦新鮮 有鮮味 個飯一黎到就已經聞到陣陣黑松露香味 忌廉飯口感好豐富🌀份量方面 – 大蝦啖啖肉 鮮忌廉飯好大份呀 食到一半已經覺得飽 🌀賣相方面 – 隻老虎大蝦都幾大隻 好搶鏡🌀價錢方面 – $298 唔係特別平/貴 中價小食 - 鵝肝多士不過不失$108 但以價錢來講有點失望 香辣水牛城雞亦$138 有6隻 好多sauce 大大隻 👌🏻抵食平日夜晚去唔full 環境寬敞 好多客人都係去慶祝生

麵包幾特別 係黑芝麻麵包 😳

美國頂級🐂牛腹肉扒 (配薯條🍟)

🌀價錢方面 – $298 雖然份量好細 好味搭夠

香煎老虎大蝦🍤配黑松露鮮忌廉飯

🌀賣相方面 – 隻老虎大蝦都幾大隻 好搶鏡
🌀價錢方面 – $298 唔係特別平/貴 中價

小食 - 鵝肝多士不過不失
$108 但以價錢來講有點失望

香辣水牛城雞亦
$138 有6隻 好多sauce 大大隻 👌🏻抵食

平日夜晚去唔full 環境寬敞 好多客人都係去慶祝生日/Anniversary
整體來說不錯喔~~~