🍴漬三文魚油甘魚油甘魚三文魚食落去酸酸味都好開胃!🍴新鮮生蠔伴鰹魚凍生蠔食落去酸酸地都幾清新。🍴花鷼醉鮑魚鮑魚鹹鹹地食落去都有花椒味嘅,口感係幾彈。🍴柚子胡椒汁灸燒牛肉牛肉好嫩滑,食落去甜甜地,帶少少辣,下面墊底有個薯蓉!🍴Halibut - Lemon Miso $138香煎麵豉檸檬比目魚好嫩滑,油脂豐富,有少少麵豉香,好食。🍴Miso Chicken - Peri Peri $158七味麵豉醬燒雞個雞非常嫩滑,食得出係新鮮嘅雞肉!麵豉醬嘅香味,有少少七味粉喺個皮上面增加咗層次!🍴日式醬油抹茶雪糕雪糕都好香濃,抹茶味再加有少少醬油鹹鹹甜甜咁都幾特別,呢個好食過棉花糖!🍴草莓青檸棉花糖個棉花糖下便有個酥皮撻,比較硬,士多啤梨正常,唔好食,唔推介。推薦指數: 7/10食物係OK,不過唔會再去。食完想走,橦大廈星期日可以壞晒三部lift,30樓點行樓梯落去?行生仔就話得,老人家點算?我哋同店員講,佢聲稱坐半個鐘就會有lift,叫我哋等下,因為個後樓梯好複雜要行入人哋舖再兜落去,好啦我哋等。等左一個鐘再問,個店員改口話未知幾時整好㗎,可能幾個鐘,你急咪自己行落去,我哋都冇辦法❓😂店員話一係咁

🍴漬三文魚油甘魚
油甘魚三文魚食落去酸酸味都好開胃!

🍴新鮮生蠔伴鰹魚凍
生蠔食落去酸酸地都幾清新。

🍴花鷼醉鮑魚
鮑魚鹹鹹地食落去都有花椒味嘅,口感係幾彈。

🍴柚子胡椒汁灸燒牛肉
牛肉好嫩滑,食落去甜甜地,帶少少辣,下面墊底有個薯蓉!

🍴Halibut - Lemon Miso $138
香煎麵豉檸檬比目魚
好嫩滑,油脂豐富,有少少麵豉香,好食。

七味麵豉醬燒雞

🍴日式醬油抹茶雪糕

🍴草莓青檸棉花糖

推薦指數: 7/10

等左一個鐘再問,個店員改口話未知幾時整好㗎,可能幾個鐘,你急咪自己行落去,我哋都冇辦法❓😂店員話一係咁你行落21樓應該有低層lift嘅,我帶你哋行啦,我哋話ok,佢送到我哋後樓梯就消失左,講好話帶我哋行?喂唔帶唔緊要,唔好信口開河!

個後樓梯勁大浸煙味,勁多雜物,仲要成地水,勁易跌低😅真係…. 我知間餐廳都唔想呢件事發生,但個態度…? 個大廈管理好差,隨時食完冇lift 搭,大家想做運動可以去,V point真係一世都唔會再去,真心警世🙏🏻