2K
🍔銅鑼灣漢堡過江龍🍔-銅鑼灣行到肚餓既時候朋友帶左我黎依間過江龍店😬佢地主打既係美式漢堡😬點知咁有驚喜😋強烈推薦鍾意食漢堡包既朋友去試-🍔Bacon Egg & Cheese Sandwich ($78)漢堡包梗係唔少得咸香既煙肉🥓煎過之後又香又脆🤤再加上車打芝士🧀同埋流心既雞蛋🥚一口咬落去味道好豐富滿足-🐟Duo Fish Sandwich ($92)炸魚柳係用左厚實既比目魚🐟份量十足👍🏼加埋千島醬同青瓜🥒簡直係絕配-🐥Chicken Nuggets ($40)雞粒沾左麵包糠炸到外皮酥脆🤤內裏肉質保持鮮嫩多汁😋每一口都充滿了濃郁既香氣👍🏼搭配特製的醬料口感更加豐富-📍Eggslut銅鑼灣百德新街27-47號Fashion Walk地下2號舖及1樓F-1號舖-
🍔銅鑼灣漢堡過江龍🍔

🐟Duo Fish Sandwich ($92)

🐥Chicken Nuggets ($40)

📍Eggslut