最近我同工作伙伴決定去銅鑼灣的iza'bis體驗下西餐嘅滋味!呢間餐廳環境舒適,裝潢獨特,煮嘅菜色都好有特色。💖大師海鮮桶 $988內含活加拿大龍蝦、活青口、活蜆、扇貝、大蝦、魷魚、松葉蟹腳,新薯,甜粟米。食物份量充足,新鮮,每款海鮮都好滋味。尤其係加拿大龍蝦,清甜爽口,味道鮮美得令👍!💕田園沙律配料新鮮,色彩豐富,滋味得嚟唔油膩。啲生菜,番茄同蘿蔔嘅口感嫩滑,非常甘美😍💜水牛芝士卡布里沙律芝士備感豐富, 嚟一盤富含水分嘅芝士,真係好好味!芝士質地滑膩,口感豐厚,配上沙律更加完美❣️呢度嘅所有食物我都好稱心,尤其係他們嘅沙律和海鮮桶,我真係好推介呀❤️!食物豐富,環境體驗一流,臨走前滿足嘅我哋仲落單咗一杯摩卡,結束咗呢次滿意嘅用餐體驗✨。總括,iza'bis嘅食物、環境、服務都好滿意🥰,我哋下次仲會再嚟!