2019-06-18
今次依間餐廳係位於銅鑼灣,同朋友行完街順便可以食飯😋位置好近銅鑼灣站E出口,方便就腳👍🏻餐廳設計以紅黑色系為主,再配以柔和燈光,氣氛格調一流😚🥗 沙律吧餐廳最與別不同嘅地方係設有沙律吧,可以比大家任選鐘意嘅菜同生果選擇自己喜歡嘅沙律配搭😍除左蔬果外,仲有青口同埋蝦🦐Menu有不同款式嘅牛扒可以揀🥰啱曬鐘意食牛嘅朋友🤓我地叫左一份美國頂級紐約客牛扒和一份意大利飯兩個人share~🦞 干邑龍蝦濃湯餐湯係鮮甜濃郁嘅龍蝦湯💕湯上面嘅淡忌廉仲本左個心型❤好有心思🤩仲有暖笠笠餐包😚🥩 美國頂級紐約客牛扒我地叫左5成熟,牛扒唔難切開。牛扒肉質鮮嫩,牛肉味好足,喜歡濃味嘅朋友可以蘸燒汁🤤🍟 炸薯條薯條係跟上面嘅牛扒餐嘅,熱辣辣好好食😋可以蘸埋黑松露醬一齊食🤗🍄 香煎老虎大蝦配黑松露鮮忌廉飯兩隻老虎蝦真係好大🤩煎得好香,啖啖肉😆而且大蝦切得好好,好容易就可以用刀餐剝殼👍🏻意大利飯好有黑松露味,口感煙韌,分量適中😝
🥗 沙律吧
🦞 干邑龍蝦濃湯