2025-03-01 0 瀏覽
📍Poking🗺️銅鑼灣禮頓道125號地舖依家天氣暖左又可以食poke bowl lu~ 雖然餐牌上已經有好多pre-set嘅款式,但係朋友同我都揀左自選蓋飯😝 因為可以自選配料同埋醬汁!可以更符合自己嘅口味~ 唔鍾意食凍嘢嘅仲有熱食便當可以揀!⚡️自選 帶子刺身、三文魚、蟹柳沙律、芫荽莎莎、豆腐、新鮮芒果、雜菇、脆炸蒜粒、日式飯素、蜜糖黃芥末醬、壽司飯仲可以選擇飯量同埋醬汁另上等等,幾細心~QR code點單見到有唔喺餐牌上嘅帶子刺身,相信係期間限定款就點左,一共四大粒,好飽滿!三文魚粒都切都好厚身,啖啖肉啊🥹 仲點左好多配料好送飯,尤其是蟹柳沙律🥰 不過都係建議壽司飯+沙律菜,因為真係好大碗,無咁飽🤣⚡️自選三文魚、牛油果、雞蛋絲、豆腐、花生碎、脆炸蒜粒、和風沙律汁、壽司飯加沙律菜加牛油果真係好食啲🥹 熟度啱啱好,夠creamy,同三文魚、雞蛋絲好夾!
📍Poking
🗺️銅鑼灣禮頓道125號地舖

⚡️自選
仲可以選擇飯量同埋醬汁另上等等,幾細心~

⚡️自選