2024-10-12 319 瀏覽
🫧今個weekend 同男朋友去咗銅鑼灣,發現呢間扒房好好味,有半自助餐之餘,🥳環境好舒服,氣氛都唔錯👍🏻✨ Barbecue Pork Ribs(Beer Battered Sidewinder Fries, Grilled Pineapple, Hoisin Sauce)燒烤豬肋骨肉質豐潤🐖,經過緩慢燒烤後保持了肉汁,每一啖都帶有微妙嘅炭烤香氣,搭配著酥脆炸薯條🥔,豬肋骨嘅鮮美與帶有一絲焦糖風味嘅燒烤菠蘿🍍同海鮮醬互相配合,交織出豐富而平衡嘅口味💕🥰✨ Roasted Lamb T-Bone(Potatoes Au Gratin, Garden Vegetables, Gravy)烤羊肉T骨燒得啱啱好🔥🐑,肉質鮮嫩多汁,散發出淡淡嘅羊肉香氣,搭配著香脆嘅千層忌廉焗薯🥔肉汁同田園蔬菜,淋上濃郁嘅肉汁😙👍🏻個半自助餐亦有好多嘢揀,包括唔同款式嘅沙律🥗同埋海量嘅甜品🍰🍪🍮仲有湯🥣同啲餐前麵包🍞🥖,啲甜品都好好味,而且份量細細個咁,令到大家可以品嚐曬所有嘅款式,唔會眼闊肚窄!而我最鐘意食嘅就係個馬卡龍😍 ,每一隻色都好靚,亦有唔同嘅味道,好有驚喜😆另外個心太軟亦都大推🉑,朱古力味濃郁🍫,仲

✨ Barbecue Pork Ribs

✨ Roasted Lamb T-Bone

個半自助餐亦有好多嘢揀,包括唔同款式嘅沙律🥗同埋海量嘅甜品🍰🍪🍮仲有湯🥣同啲餐前麵包🍞🥖,啲甜品都好好味,而且份量細細個咁,令到大家可以品嚐曬所有嘅款式,唔會眼闊肚窄!而我最鐘意食嘅就係個馬卡龍😍 ,每一隻色都好靚,亦有唔同嘅味道,好有驚喜😆另外個心太軟亦都大推🉑,朱古力味濃郁🍫,仲會流心,好滿足‼️