2024-06-05
Time Square 呢間술집,套餐好多野食,環境都好舒服🍽️Eat At Seoul Set $985呢個套餐唔好睇佢價錢好似唔平,但有成8樣食物🥣同份量都好足,3至4個人食都得1️⃣韓式前菜(Banchan)2碟,竟然有8款,出面通常俾2-3款🤣比較特別係有蓮藕根、醃辣椒,其他款都好味2️⃣醬油帶子配紫菜有4隻,好肥厚大件🉐,我地中意帶子同紫菜分開食,可以完全食到帶子既鮮甜3️⃣醬油蝦有4大隻🦐🦐🦐🦐,之前食過其他地方醬油蝦都覺得一般般🤌🏻,但呢度隻隻都大大隻肉質爽脆同新鮮🌊,蝦頭仲要有膏4️⃣安東燉雞有雞肉、薯仔🥔、年糕、韓式粉絲、紅蘿蔔🥕雞肉肉質幾嫩🐥,仲有粉絲,一樣都幾入味,加上用個爐烘住,熱辣辣🔥5️⃣韓式牛肋骨呢個好正,個汁甜甜地好岩撈飯食🍚,牛肋骨超大嚿🐮,好多肉,入味又唔會柴,裡面仲有白蘿蔔又係入哂味6️⃣海鮮煎蔥餅有成隻碟咁大塊,有成10幾塊🤰🏻,上面既海鮮鋪到密密麻麻好多料,啖啖都食到海鮮🦐香口惹味🔥7️⃣首爾蒸餃有6隻,餡料係泡菜豬肉粉絲,個皮好精瑩通透,食落成個感覺幾輕盈,唔會覺得好heavy 👍🏻8️⃣韓式甜辣炸雞除左炸雞,仲有年糕同炸蓮藕,炸得好脆口,雞肉嫩滑有肉汁,唔錯🍹See you
🍽️Eat At Seoul Set $985
1️⃣韓式前菜(Banchan)
2️⃣醬油帶子配紫菜
3️⃣醬油蝦
4️⃣安東燉雞
5️⃣韓式牛肋骨
6️⃣海鮮煎蔥餅
7️⃣首爾蒸餃
8️⃣韓式甜辣炸雞
🍹
See you $108/Snowing night$118
另外點左2杯cocktail,See you酸酸地幾開胃解膩,Snowing night甜甜地,2杯都好易入口
overall
餐聽環境夠闊落,啱晒朋友聚會,而且套餐夠晒豐富,平日夜晚都full哂,記得要book位💡推薦