2022-02-01
💛🧡💛原條鰻魚蛋包飯好滿足🥢午餐時段嚟到銅鑼灣小店💛食食日本料理😛有午市及下午茶餐牌選擇,主食小食都有,價錢合理!不過講到抵食😎就一定係鰻魚蛋包飯!🧡午餐 鰻魚蛋包飯🧡 $108上菜嘅時候真係有驚喜🤣鰻魚比相中大條,好澎湃!原條鰻魚係蛋包飯上,未食已經覺得好幸福🥰鰻魚烤過好香,鰻魚汁更令整條鰻魚味道昇華😎,滑蛋可以覆蓋成個飯😆米飯份量足夠,加入木魚碎風味更佳!💜午餐 夏威夷海鮮丼💜 $98配料有吞拿魚粒、三文魚粒、牛油果粒🥑,加少少日式豉油同wasabi 撈埋一齊食,味道有層次又提鮮😋米飯為珍珠米,粒粒飽滿又分明✨💚抹茶蕨餅💚 跟餐抹茶粉滿佈蕨餅粒,有抹茶甘香!蕨餅煙煙韌韌,不死甜,好味😙🤍白桃乳酸梳打🤍 +$19酸酸甜甜又有白桃香氣🍑❤️青森蘋果汁❤️ +$18純正蘋果汁🧃係天然蘋果甜味🍎依度嘅服務態度真係好好😛環境有空間感又坐得舒服😌下次真係要食埋佢哋嘅下午茶餐先😍📍芯 📍銅鑼灣銅鑼灣廣場一期201號舖-
原條鰻魚蛋包飯好滿足🥢
🧡午餐 鰻魚蛋包飯🧡 $108
💜午餐 夏威夷海鮮丼💜 $98
💚抹茶蕨餅💚 跟餐
抹茶粉滿佈蕨餅粒,有抹茶甘香!蕨餅煙煙韌韌,不死甜,好味😙
🤍白桃乳酸梳打🤍 +$19
酸酸甜甜又有白桃香氣🍑