2024-12-05 421 瀏覽
其實有時同朋友想食下中菜 咁多間酒樓都唔知點揀 因為某啲酒樓感覺比較啱叔叔伯伯🤨我推介呢度比較舒適🫶🏻 姨姨嘅服務好貼心 不斷會留意留意住你有啲咩嘅需要 會即時幫到你🥰食物方面質素梗係唔錯啦✨XO醬黃金淮山麵家下講養生㗎嘛,梗係要食吓健康嘅淮山麵 ! 材料加咗彈牙嘅鮮蝦🦐🦐 整體食落唔油膩 , 味道調校得好好✨椒鹽九肚魚食九肚魚梗係要椒鹽啦,焦香酥脆嘅外皮,咬落去就係嫩滑無比嘅魚肉 ,基本上唔需要點咬,真係令人食唔停口 🥰✨川式麻辣雞軟骨好鐘意因為係非常之誘人既麻辣香氣 😍雞軟骨咬落卜卜脆 仲有嚼勁 感覺好岩配啤酒呀🤭 ✨欖菜肉鬆四季豆我好驚喜嘅,經過比較偏重調味嘅煮法後 竟然可以保留住四季豆本身自己嘅甜味!  好少喺出面可以食到四季豆嘅鮮味! 如果鍾意食呢個菜式嘅朋友會明白我想講啲咩🤭 ✨薑茶湯圓食到太飽就又想食少少甜嘢喎 嗌左每人一粒試一試! 係芝麻味湯圓😍唔會太甜, 配上薑茶做飯後甜品啱啱好 ♥️

其實有時同朋友想食下中菜

感覺好岩配啤酒呀🤭

✨欖菜肉鬆四季豆

✨薑茶湯圓
食到太飽就又想食少少甜嘢喎
嗌左每人一粒試一試!
係芝麻味湯圓😍唔會太甜, 配上薑茶做飯後甜品啱啱好 ♥️