2023-05-13 44 瀏覽
上到黎係門口已經覺得好日式既feel 啦!晚上7點左右黎到,好彩有book到位渣!黎到都得返幾張枱係無人坐食物嘅種類都好多,價錢都唔太貴既!我都瘋狂叫左一大堆串燒食店員話我知,所有都即叫即整,所以要等耐小小🔸雞翼🔸雞腎🔸雞心🔸兔治雞肉棒🔸雞肝🔸味噌松板豬🔸鹽燒牛小排🔸豚肉芫茜巻🔸豚肉鵪鶉蛋卷🔸煙燻芝士卷🔸味淋魚乾🔸黑松露帶子燒🔸炭燒白鱔🔸粟米🔸銀杏🔸薯仔沙律🥗🔸白蝦仔🔸濃香雞湯素麵🔸芝士年樵🔸焦糖蕃薯配雪糕店員係我地坐低就已經準備咗一隻都幾大既碟,上面有日本黃芥末,檸檬和青檸比我地自己添加調味嫁👍🏻不過我全晚都無用過🤣每一道串燒佢整好都會一串串拎過黎,除左有汁既串燒會另外用碟上之外,其他都係逐串拎黎!咁我食過之後,我覺得有幾樣嘢食一定要推薦俾大家🔸白蝦仔本身我都唔知係咩嚟😂黎到原來係一堆蝦仔炸到脆卜卜嫁,個感覺好似食緊蝦片嘅味道咁🔸黑松露帶子燒帶子大大粒,燒完唔會好乾,仲好有黑松露味🔸兔治雞肉棒見到基本上每一台都會叫,將免治雞肉製成條狀,口感軟林林,再沾上日本生蛋汁一齊食,好正🔸煙燻芝士卷煙肉燒到脆脆地,入邊既芝士做到熱熔嘅效果🔸豚肉鵪鶉蛋卷我諗我都係第一次喺串燒店可以食到鵪鶉蛋,好特
上到黎係門口已經覺得好日式既feel 啦!
晚上7點左右黎到,好彩有book到位渣!
黎到都得返幾張枱係無人坐

食物嘅種類都好多,價錢都唔太貴既!
我都瘋狂叫左一大堆串燒食
店員話我知,所有都即叫即整,所以要等耐小小

🔸雞翼
🔸白蝦仔
🔸濃香雞湯素麵
🔸芝士年樵
🔸焦糖蕃薯配雪糕

咁我食過之後,我覺得有幾樣嘢食一定要推薦俾大家

🔸白蝦仔

🔸黑松露帶子燒
帶子大大粒,燒完唔會好乾,仲好有黑松露味

🔸兔治雞肉棒

🔸煙燻芝士卷
煙肉燒到脆脆地,入邊既芝士做到熱熔嘅效果

🔸豚肉鵪鶉蛋卷
我諗我都係第一次喺串燒店可以食到鵪鶉蛋,好特別,外面燒到脆脆地,入面就軟林林

想睇更多好嘢食?記得留意我啦!