想去咗呢間樓上餐廳好耐啦,位置喺銅鑼灣時代廣場附近,超方便,嘢食又多選擇,座位都好舒服,啱同朋友一齊嚟聚會🎈黑松露薯條 🍟小食揀咗最鍾意嘅黑松露薯條,炸得好香脆,食得好滋味😌北海道海膽帆立貝幼蛋麵 🍝 呢個意粉整得好出色,一上菜嘅時候見到海膽汁好多,食落當然好入味啦,仲有好多海膽添😍黑松露牛肝菌燒汁和牛粒意大利飯🍛意大利飯都一樣咁好食,賣相已經加晒分,黑松露唔會話太濃,和牛粒入口即溶 🥩 開心果巴斯克芝士蛋糕 🍰開心果係最近大家都好鍾意嘅口味,呢個巴斯克芝士蛋糕係自家製,而上邊啲開心果白朱古力醬都係自家製㗎,好香開心果味而唔會好甜,幾好食🤭夏日麼麼茶 🍹佢有好多飲品選擇,健康花茶都有好多款,揀咗呢個舒緩嘅配搭,材料包括蘋果、蜜桃、玫瑰果等等,全部都帶有甜味,配搭啱啱好👍西村焙茶鮮奶☕️當然要叫埋我最鍾意嘅焙茶鮮奶啦,佢個拉花整得好靚,當然亦都好好飲啦😋

黑松露薯條 🍟
小食揀咗最鍾意嘅黑松露薯條,炸得好香脆,食得好滋味😌
黑松露薯條

北海道海膽帆立貝幼蛋麵 🍝