疫情後與久違既朋友一齊用餐訂座有85折食物:魚生新鮮 熟食溫度夠 並熟食壽司款式選擇多 只係餡料不夠多樣化 適合唔好魚生但又想食壽司既人環境:座位隔格闊落 壽司吧台及廚房那邊出入口地面略濕滑服務:門面叔叔態度殷勤 上菜時會提醒客人小心燙口三文魚壽司薄餅係折面紙上鋪上薄餅 光既折射為它加上主角光環 變身成藝術品 而薄餅上的魚生鮮甜 餅底係用米整成 口感特別 亦香脆 最鐘意佢啲黑醋汁上菜果陣 服務員叔叔仲提醒我地小心燙口我同朋友揀既時候盡量避免左揀重覆餡料既壽司蜘蛛(青瓜 牛油果 蟹柳 軟殼蟹)因為牛油果同軟殼蟹而揀可惜牛油果失色 亦食唔到味 軟殼蟹夠脆口 依然鐘意黑醋汁金龍卷(芝士 炸蝦 三文魚)三文魚唔會太薄身 鮮甜 蝦脆口 一啖食落口會感受到上面芝士既鹹+三文魚鮮甜+蝦既香脆 呢個配搭比蜘蛛好龍卷風(芝士 鰻魚 脆片)因為鰻魚同重覆性較低而揀脆片呢個配搭幾新奇 可以一試 鰻魚量剛好 可惜我原來影唔到啲料總結:餡料欠多樣化 魚生新鮮份量剛好 熟食壽司款式選擇多 適合唔好魚生又想食熟壽司既人
疫情後與久違既朋友一齊用餐
訂座有85折

環境:座位隔格闊落 壽司吧台及廚房那邊出入口地面略濕滑

服務:門面叔叔態度殷勤 上菜時會提醒客人小心燙口

三文魚壽司薄餅
三文魚壽司薄餅

上菜果陣 服務員叔叔仲提醒我地小心燙口

我同朋友揀既時候盡量避免左揀重覆餡料既壽司

蜘蛛(青瓜 牛油果 蟹柳 軟殼蟹)
蜘蛛

因為牛油果同軟殼蟹而揀

可惜牛油果失色 亦食唔到味 軟殼蟹夠脆口 依然鐘意黑醋汁

金龍卷(芝士 炸蝦 三文魚)
金龍卷

呢個配搭比蜘蛛好

龍卷風(芝士 鰻魚 脆片)
龍卷風

因為鰻魚同重覆性較低而揀