2023-01-14
🏬金百利真係為食之人既天堂✨🤩 每層都有幾間食肆,呢個地點真係正✨🥘🥘🥘火鍋放題性價比高🤭真係好吸引人今次去左呢間位於8樓既"渝痴漁醉"雞煲🐔, 烤魚🐠,都有得食,仲要係放題形式飲品任你飲🍻, 佢主打川菜 (四川),火鍋,事不宜遲,去相卜卜花甲系列嘅 - 胡椒花甲雞煲🐔 $139當有人想食海鮮, 又有人想食雞。why not both?🤩店鋪推出既新系列就可以滿足。超抵食💯個人覺得雞件好出色❤️🔥特別係雞皮👍🏻吾點任何調味就禁食,都食到D湯煲到入哂味, 花甲份量足😚吾會有殼冇肉🐚用黎做個湯底打邊爐仲可以飲埋湯🥘一煲三用✨❣️新鮮滑牛肉🐮🫕立志食哂全世界所有牛牛既我🔅特別另外加錢,Order左一份滑牛🥩份量比我想像多, 肉質嫩滑,超正,打邊爐滾兩滾岩岩好🥢配得上滑牛之名,誠意推薦呢款牛肉。🫵🏻❣️火鍋放題,性價比超高❣️肉丸類/腸仔類🍡🍖款式都好多選擇, 配料真係好豐富,另外我打邊爐都會食大量🍄菇類同蔬菜, 菜類選擇款式好齊又多款🍃當晚有油麥菜🥦蕃薯葉🌱唐生菜🥬芽菜,娃娃菜🥕豆卜串,南瓜,洋蔥🧅等等....。我覺得佢個豆卜串👍🏻好食喔✨😚💯海鮮串串鮮蝦串、蟹柳,魷魚,當中蝦串🍤🍢係JAMI推介
卜卜花甲系列嘅 - 胡椒花甲雞煲🐔 $139
店鋪推出既新系列就可以滿足。超抵食💯
個人覺得雞件好出色❤️🔥特別係雞皮👍🏻
新鮮滑牛肉🐮🫕
❣️火鍋放題,性價比超高❣️
肉丸類/腸仔類🍡🍖
海鮮串串鮮蝦串、蟹柳,魷魚,當中蝦串🍤🍢係JAMI推介💁🏻♀️ 🦐🦑🦀🍢
🥠炸物類
鹽酥雞😚炸魚卷 - 2款小食都好食🙈🍢熱辣辣,食完吾會油淋淋就係我最鍾意既感覺💯
最後2人埋單都係$276,勁抵食囉,三百蚊有找,食到摸住個肚走~~~~