2024-06-23
炸雞界嘅Prada,你試左未⁉️鍾意食炸雞嘅你,點可以未試過韓國呢間咁出名既貴族炸雞㗎‼️冇時間去韓國唔緊要,而家喺香港就已經有得食啦‼️所以我同我個個超鍾意食炸雞嘅朋友仔梗係要過去試吓啦🤣我哋食咗:👉🏻✨半半炸雞(無骨)✨ $238雖然呢款半半炸雞有好多款口味可以揀,但係我都系揀左我最愛既韓式甜醬味😍炸雞皮薄酥脆肉又嫩,入面d肉汁又夠哂多,唔會炸到乾爭爭!加上冇骨真係好方便,唔使食到咁論盡😘韓式甜醬口味又夠正宗,同我喺韓國食到嘅差唔多😍甜甜地真係超啱我丫,好食到幾乎停唔到‼️✨牛肉大醬湯✨ $138呢碗醬香味美,牛味香濃,味道醇厚又略帶甘甜既牛肉大醬湯入面d湯料好多,好足料‼️雖然就咁飲會覺得稍微鹹咗少少,但係用嚟送飯絕對系-流丫😍超快就秒哂🫶✨梅子梳打(渣)✨ $88呢渣梅子梳打好夠氣,個種碳酸嘅刺激感同梅子既酸香完美結合,飲落去感覺好酸爽,清新又解膩!🛑PURADAK CHICKEN📍尖沙咀金巴利街7號地舖 港鐵尖沙咀/尖東站 B1 出口,步行約6分鐘#puradakchicken #puradakhk #炸雞 #韓式炸雞 #韓式料理 #韓國炸雞 #韓國過江龍 #韓國 #韓國美食 #韓國美
我哋食咗:👉🏻
✨半半炸雞(無骨)✨ $238
✨牛肉大醬湯✨ $138
✨梅子梳打(渣)✨ $88
🛑PURADAK CHICKEN
📍尖沙咀金巴利街7號地舖
港鐵尖沙咀/尖東站 B1 出口,步行約6分鐘
#puradakchicken #puradakhk #炸雞 #韓式炸雞 #韓式料理 #韓國炸雞 #韓國過江龍 #韓國 #韓國美食 #韓國美食推介 #尖沙咀美食 #大角咀美食 #將軍澳美食 #梅子梳打好好飲