2024-11-09 491 瀏覽
試試銅鑼灣全蟹廚師發辦 最近主打日式懷石料理廚師發辦餐廳推出 三蟹一會 2人餐 吸引我試試 超適合鍾意食蟹嘅朋友.⭐️北海道香箱蟹鮮嫩蟹膏蟹肉 加埋脆卜卜蟹籽⭐️蟹粉北海道元貝表面有蟹粉醬 好香口又大粒嘅北海道元貝⭐️固城湖大閘蟹用左固城湖一級大閘蟹⭐️松葉蟹腳雜錦天婦羅蟹腳鮮甜 炸粉夠薄 唔鬆散 又脆🔥⭐️挪威麵包蟹意粉配咖哩蕃茄醬麵包蟹超巨型 仲要幫你起埋蟹膏蟹肉意粉蟹肉 點埋咖喱蕃茄汁 超正⭐️蟹肉麵豉湯落左蟹肉鮮甜嘅麵豉湯⭐️開心果麻薯拿破崙拿破崙好鬆化 中間夾住軟糯麻糬 高質7道菜式$998/2位一個餐試晒多種當造蟹菜式 超適合鍾意食蟹嘅朋友.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_銅鑼灣.#山 (銅鑼灣) @yamajp.hk 地址:銅鑼灣耀華街38號The Zing!15樓訂座電話:37956310..#hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #食評 #灣仔美食 #灣仔必食 #天后美食 #天后必食 #銅鑼灣必食 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣 #灣仔 #日式餐廳
⭐️北海道香箱蟹
#hkfunfoodrecord_銅鑼灣
#山 (銅鑼灣) @yamajp.hk
地址:銅鑼灣耀華街38號The Zing!15樓
訂座電話:37956310
#hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #食評 #灣仔美食 #灣仔必食 #天后美食 #天后必食 #銅鑼灣必食 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣 #灣仔 #日式餐廳 #懷石料理 #廚師發辦 #大閘蟹 #香箱蟹