同男友兩個想食辣野,又唔想行去市中心個邊,望下yoho 水牌先醒起霸王都有得食辣,主打串燒類點知去到就比個水煮魚吸引左因為生日月份,見到有得upgrade, 但都問清店員例牌,加大同豪華裝有咩分別,費事食唔哂浪費食物店員話例牌已經夠3-4人 食,加大係6-8人。。豪華就真係好多聽到甘,我地兩個人都係乖乖叫番個例牌算啦,連小食同菜都唔敢叫,驚太多水煮既話仲可以免費揀四種配料我地揀左蘿蔔,木薯粉,牛肚,同娃娃菜一上台,真係好慶幸我地無叫其他野,因為就甘水煮都一定食唔哂水煮底偏麻,有一至五隻🌶揀,我地揀左三隻,隻麻好勁,已經食唔到其他味,辣味就ok,唔算好勁,但都唔夠香魚我地揀左桂花魚,口感偏硬身,無魚味,好一般牛肚份量好多。。。最後食剩好多,但我唔食牛肚,所以唔知好無食啦蘿蔔好入味,仲帶有少少甜,好食!!娃娃菜又係好甜~~麻到甘都仲食到甜味呀木薯就正正常常~都係煙韌彈牙最後我地頂唔住,叫左杯大水果茶水果足料,飲到水果香,唔錯同埋依度本身比既熱茶係好似內地甘,自己個杯有哂料,所以會帶少少甜味成餐飯人均200$, 仲要食唔哂,真係好抵食

點知去到就比個水煮魚吸引左

水煮既話仲可以免費揀四種配料

我地揀左蘿蔔,木薯粉,牛肚,同娃娃菜

水煮魚

一上台,真係好慶幸我地無叫其他野,因為就甘水煮都一定食唔哂

魚我地揀左桂花魚,口感偏硬身,無魚味,好一般

蘿蔔好入味,仲帶有少少甜,好食!!

娃娃菜又係好甜~~麻到甘都仲食到甜味呀

木薯就正正常常~都係煙韌彈牙

最後我地頂唔住,叫左杯大水果茶

水果足料,飲到水果香,唔錯

成餐飯人均200$, 仲要食唔哂,真係好抵食

2019-09-07