2023-06-11 91 瀏覽
店面超級細間,但唔算非常應聲,所以成個用餐環境唔會太嘈店員上上下下都好親切,價格整體黎講都算親民Croquetas 可樂餅$18/pc試左crab同squid,兩款都好食,炸得香脆內軟,真材實料,不過係有dd油膩感Tortilla with salt Cod 鱈魚蛋餅 $88超級好食!鬆鬆軟軟既蛋餅,口感有d似玉子燒,cod唔會太搶,加埋上面既醬汁好夾Seafood paella $248paella好多海鮮,但係個味道真係唔係我的菜,鮮同腥一線之差,但我今次覺得係偏腥,係濃濃蝦頭入面果d 果種腥味而且太水汪汪了……off menu的steak見到人地食我地就指住要,原來menu冇架,我都唔係好記得幾多錢睇落細細碟,不過成碟啖啖肉,牛肉質軟軟嫩嫩,熟度適中,但牛味略嫌有點淡Churros 我呢個唔係menu size,就咁睇係menu size既一半黎(full size $68)好好食!churro同平時食開瘦瘦長長既唔一樣,呢度係肥肥短短,但咁樣仲更加鬆軟,更好沾醬Basque cheese cake $78細細個完整上,唔係一slide slide咁中間好濕潤好軟綿綿,唔係好成型
店面超級細間,但唔算非常應聲,所以成個用餐環境唔會太嘈
店員上上下下都好親切,價格整體黎講都算親民

Croquetas 可樂餅$18/pc

Seafood paella $248
而且太水汪汪了……

off menu的steak

Churros

Basque cheese cake $78
細細個完整上,唔係一slide slide咁
中間好濕潤好軟綿綿,唔係好成型,有d似炒蛋咁,芝士味好香濃
午餐
  • 傳統煎蛋餅配鱈魚