2016-08-06
星期六晏晝行過女人街,見佢門口寫到 31-34蚊有個餐,配特價飲品,於是入去。叫左個餐加特價飲品,鋪內少人,但都等左20分鐘,食物份量少,味道一般(牛柳只有幾粒),覺得三十蚊多少少,都叫OK過程中除左落單同上菜,水都無,一D service 都無。(無所謂,因為由頭都尾都無話收加一,menu上都無寫)到真係比錢既時間,實施上根本品係30幾蚊,話「配特價飲品」係用特價既價錢配飲品,你可以唔叫架(下?咁你唔一早講明?) 收左飲品錢,仲加埋加一,但成張menu 根本無寫,問個收銀女人,佢就指住門口既上面,話呢到寫左喇(一個普通既客人行入門口會特登身去望入口上面有無寫野?)雖然可能只係十蚊八蚊,但呢間野擺明就係扮平,勁多隱形收費,好唔老實。晏晝40-50蚊係女人街,絕對有更加好既服務、環境、食物,同埋更老實既餐廳。呢世都唔會再去,極懷念d正面comment 係買返黎!
呢世都唔會再去,極懷念d正面comment 係買返黎!