2024-11-23
呢間餐廳嘅午餐選擇幾吸引,價錢又唔貴,性價比幾高🍴首先講個沙律同湯,田園沙律勝在新鮮,材料都幾豐富。是日餐湯係南瓜湯,南瓜味幾濃郁,暖胃又舒服。主菜方面,我揀咗個香煎慢煮雞胸牛肝菌醬手工捲意粉🍝$108。雞胸肉煎得啱啱好,嫩滑唔鞋,而且唔會乾爭爭。牛肝菌醬嘅味道好香濃,意粉嘅口感亦都彈牙,整體嚟講係一個好有水準嘅意粉!另外,個全日早餐$108🍳🍞都幾吸引,材料豐富,有煎番茄、腸仔、煙肉、炒蛋、牛油果、雜菌同埋蒜蓉多士。份量都幾多,夠晒飽肚!飲品方面,抹茶拿鐵🍵拉花靚靚。凍拿鐵有忌廉都唔錯,味道香濃。最後,甜品開心果梳乎厘幾驚喜🥞!梳乎厘口感輕盈鬆軟,開心果味香濃,甜度適中,食落去完全唔會覺得膩,係一個完美嘅Ending!呢間餐廳嘅午餐選擇多元化,食物質素唔錯,價錢合理,服務態度亦都唔錯🫰🏻
呢間餐廳嘅午餐選擇幾吸引,價錢又唔貴,性價比幾高🍴