#開餐好去處 😚馬灣RIVA 灣 Bar & Grill 🎈終於都搞掂晒所有麻煩事😩梗係要搵個靚靚嘅餐廳食返餐好嘢放鬆吓心情😌話說我一直都未去過馬灣🙈朋友介紹呢度有間餐廳嘢食好味之餘仲有靚景欣賞😍所以我哋就一齊出發嚟呢度啦😚🍝卡邦尼意粉擺盤非常精緻!而且份量都好多😍 香濃嘅蛋汁撈埋啲意粉口感非常creamy !最開心就係佢仲有大量嘅蘑菇同埋煙肉!每一啖都可以食到意粉同埋配料!口感非常豐富😝🥪烤牛肉三文治正確啲來講佢唔算係三文治😆佢似卷餡餅多啲😚餅皮口感好鬆軟!裏面嘅用料非常豐富😍有香烤過嘅牛肉!肉質非常Juice!仲有大量嘅生菜配合埋佢哋條配嘅惹味醬汁!非常開胃🍕香草薄餅Pizza個份量好大😍餅皮薄脆唔會好膩😋最開心係上面有滿滿嘅芝士🧀一啖咬落去仲可以抽絲😆

🍝卡邦尼意粉

🥪烤牛肉三文治