前排新年同屋企人叫左 Freedom Food 既到會食😋😋Freedom Food 食物選擇好多,包括主食、小食、熱盤、冷盤、沙律同甜品等,多達60多款~~而且價錢仲好平!除返開每人都唔洗$100,仲包埋送貨🚛,超抵呢🤩🤩-🍱套餐A (6-8人) $784✨呢個套餐可以任揀8款食物:-📍西西里汁燴鮮蝦、煙肉螺絲粉🦐份量十足!蝦仁爽口鮮甜,螺絲粉好入味~~配上酸酸甜甜既西西里汁好開胃❤️❤️📍日本一口和牛炒飯配飛魚籽🐮炒飯炒得粒粒分明,夠乾身~~面頭鋪滿飛魚籽,裡面仲有好多和牛粒🤤🤤整體味道有點微辣,又幾惹味🌶🌶📍韓式柚子炸雞配甜辣雞醬🍗炸雞炸得香脆,聞落好香~~肉質夠嫩滑,蘸甜辣醬食十分夾👍🏻👍🏻📍柚子蜜桃煙鴨胸沙律🥗沙律好新鮮,蜜桃同煙鴨胸份量都好多!!平時唔鍾意食沙律既我都食左唔少😆😆📍芝士菠菜忌廉汁焗豬肉丸🐷豬肉丸爽口彈牙,好有口感~~幾鍾意個菠菜忌廉汁,甜甜地幾creamy❤️❤️📍招牌炭燒雞肉串🔥雞肉串肉質軟腍,帶炭燒香~~醬汁好濃味,推介👍🏻👍🏻📍黑松露熔岩芝士炸薯角🥔薯角外脆內軟,好香黑松露味~~面頭鋪滿邪惡芝士,凍左少少都仲好好食😋😋📍朱古力布朗尼🍫布朗尼口感濕潤,朱古力味濃
🍱套餐A (6-8人) $784✨

呢個套餐可以任揀8款食物:
📍西西里汁燴鮮蝦、煙肉螺絲粉🦐
份量十足!蝦仁爽口鮮甜,螺絲粉好入味~~
配上酸酸甜甜既西西里汁好開胃❤️❤️

📍日本一口和牛炒飯配飛魚籽🐮
炒飯炒得粒粒分明,夠乾身~~
面頭鋪滿飛魚籽,裡面仲有好多和牛粒🤤🤤
整體味道有點微辣,又幾惹味🌶🌶

📍韓式柚子炸雞配甜辣雞醬🍗
炸雞炸得香脆,聞落好香~~
肉質夠嫩滑,蘸甜辣醬食十分夾👍🏻👍🏻

📍柚子蜜桃煙鴨胸沙律🥗
沙律好新鮮,蜜桃同煙鴨胸份量都好多!!
平時唔鍾意食沙律既我都食左唔少😆😆

📍芝士菠菜忌廉汁焗豬肉丸🐷
豬肉丸爽口彈牙,好有口感~~
幾鍾意個菠菜忌廉汁,甜甜地幾creamy❤️❤️

📍招牌炭燒雞肉串🔥
雞肉串肉質軟腍,帶炭燒香~~
醬汁好濃味,推介👍🏻👍🏻

📍黑松露熔岩芝士炸薯角🥔
薯角外脆內軟,好香黑松露味~~
面頭鋪滿邪惡芝士,凍左少少都仲好好食😋😋

📍朱古力布朗尼🍫
布朗尼口感濕潤,朱古力味濃郁!!
裡面仲有啲朱古力粒,作為甜品好滿足🥰🥰
外賣送餐