1月15日,呢間酒樓間中都會嚟,喺同區嚟講算係比其他酒樓貴dd嘅,但平時覺得佢食物質素都好穩定好正常,佢張點心隔一排就會轉一下有啲點心會唔同咗,當然臨近新年一定會有少少加價,這屬正常現象,原定今日嚟想食咖哩魷魚,點知張menu轉咗真係冇,食咗辣爆炒排骨~小食嚟嘅48蚊,食過佢好多款嘅小食都整得好食,脆漿夠薄夠脆,汁唔多但每一舊嘅味道都好均勻牛柏葉~明顯比以往少兜咗d,感覺味精唔重味道一如以往正常。淮山棉花雞~呢個就有點失望,一係就正式棉花雞,標明埋淮山棉花雞,得1小片食咗好似冇食咁🥲🥲至少都畀一小舊呀呢度嘅食物質素價格要棉花雞望落去靚帶點紅嗰嚿蟹柳,係最cheap深紅色嗰隻所以冇食到只能當佢伴碟,其實普通蟹柳非mij都唔值錢,入隻好少少嘅啦~味道正常冇乜點變。牛肉球~就失分了,有啲林唔夠彈牙,亦都食到裏面啲肥豬粒85成熟其實爭少少。2個人,四碟嘢星期日15蚊茶位埋單186蚊

牛柏葉~明顯比以往少兜咗d,感覺味精唔重味道一如以往正常。
牛肉球~就失分了,有啲林唔夠彈牙,亦都食到裏面啲肥豬粒
85成熟其實爭少少。
2個人,四碟嘢星期日15蚊茶位埋單186蚊