(非會員)
2008-01-26 1 瀏覽
琴晚我o地6個人去食用o左DBS個promotion, $88任食2個鐘, 到o左8點半有個waiter話last order, 我o地就叫埋最後一round, o的食物o黎o左之後, 大概9點就有人o黎話夠鐘, 大家諗住係任食都唔係咁折墜浪費晒o的嘢食, 所以就冇理佢諗住繼續食多十零分鐘, 點知佢o地冇啦啦攞個膠o既大tray出o黎, 問都冇問, 將我o地枱上面o既嘢食丟晒落個大tray到. 係將o的食物丟晒!!!!!!!!!我o地見到, 眼都"突"埋, 真係咁大個人都冇見過... 為o左趕客丟晒o的食物!!!!! 其實大家又唔係死唔走, 點解唔有禮貌o的話好多人等緊, 叫o的客幫手讓返o的位出o黎呢? 叫唔掂幾次先用呢招係咪好o的?? (好後悔冇拍低個咁經典o既過程!!)埋完單... 係咁趕你離開張枱, 銀包都未收好, 褸都未著口就落返地面, 琴日得11'C!!! 佢o地咁又賺千幾蚊!!一人都食o左成$180, 又唔係好食, 普遍邊爐, 下次真係唔去!!!