2024-08-27 136 瀏覽
好靚的波希米亞風餐廳🌴,好舒服的座位,天氣涼快d可以選坐戶外,好有巴里渡假feel!🌺食物好食😋,推介食呢個慢煮滷牛頰肉秘式辣醬意大利麵🍝,滷得入味又軟熟的牛頰肉🐃,配上甜甜辣辣的韓式意粉,開胃好味!我地另外叫左個海鮮拼盤,入面有炸帶子、炸蝦🍤同炸八爪魚🐙,個炸盤唔會太熱氣,個外層有蛋香又有脆口,一定要點佢的自家製蜜糖芥末醬,酸酸甜甜。👍🏻甜品當然都係一定要食!法式焦糖卡士達梳乎厘班戟👑,個pancake好綿密,而且富有濕潤感,配上咸咸地的Lotus餅乾,食到停唔到口!🤩可以的話建議要加配佢個餐湯,係好濃的蘑菇湯,而且好有層次,絕對值得飲!💝我另外叫左杯Ocean paradise,酸酸地又帶雲尼拿的口味,另外叫左個陳皮洛神花熱飲,好開胃同解膩。

• 法式焦糖卡士達梳乎厘班戟
  • 陳皮洛神花茶