收工同朋友食生日飯,見Lee間餐廳幾靚就walkin 試試,嘢食OK,去到點餐個位店員都係服務良好,我地8點10分左右來齊嘢食,本身想叫埋甜品慶祝但食到8點15分問我地last order ,馬上問店員幾點關門,他說9點,咁我哋見都唔係好多時間,費時食得趕又阻人收工就無order,然后我地食到8點半,差不多食完,見店員已經將其他所有枱收拾好,有個店員就一直啤住我地,然后我地食完40分左右其實都知要收,叫店員可以收左我地碟同餐具先打算飲埋杯水就走,點知有位店員竟然突然關燈,我地都未走就關曬燈關曬電咁,啤住我地,其實我地都走緊,點知我地走時仲要超大聲叫我地行路小心D啊,小心地下冼啊,超無禮貌,好唔尊重
慶祝紀念
生日