2010-06-28 11 瀏覽
想試呢間Yogurt好耐, 不過銅鑼灣太多甜品的選擇要到今日先可以有時間同女友黎試我地去到都已經好夜, 成10點yogurt剩返3隻味, 我要了原味, 加左提子, 紅莓乾, 腰果碎, Cheerios, dark chocolate = $27女友要了士多啤梨味,杏仁, 蜜糖星星,好似仲有提子乾同士多啤梨 = $32 因為太多toppings揀, 其實揀揀下就唔覺意揀得太多, 到食嗰陣先發覺太多toppings, 味道有點兒太雜亂至於原味yogurt,甜甜地, 感覺幾似少甜左嘅軟雪糕,我幾鍾意女友嘅士多啤梨味yogurt, 都幾香, 不過我只係試左一啖,畀唔到意見坐位真係太少, 我覺得如果佢加返一列bar枱畀D 人企喺度食可能好D 食食下嗰陣, 我諗其實佢地係咪可以recommend一D toppings同埋yogurt的組合呢?因為對於我呢D毫無頭緒 / 研究嘅人, 揀toppings都係一個幾艱難嘅過程,哈哈.....下次想試oreo / smarties如果有紅豆+綠茶味yogurt, 我都好想試
想試呢間Yogurt好耐, 不過銅鑼灣太多甜品的選擇
要到今日先可以有時間同女友黎試

我地去到都已經好夜, 成10點
yogurt剩返3隻味,

因為太多toppings揀, 其實揀揀下就唔覺意揀得太多,
到食嗰陣先發覺太多toppings, 味道有點兒太雜亂

下次想試oreo / smarties
如果有紅豆+綠茶味yogurt, 我都好想試
2010-06-27
$30 (其他)