餐廳: 稻香 (翠怡商場)
資訊:

2019-06-12 523 瀏覽
尋晚食宵夜,佢8:30開始宵夜時段,我8:40左右去到,佢聲稱食到11點,點知10:55個阿姐棋喺大門口,然後好大聲咁大叫:哥仔你走唔走啊我落閘?真係乜嘢態度呢?我諗住飲埋杯嘢就走啦得返幾啖,真係咁想收工, 咁唔好做啦阿姐....仲有叫佢地加水佢唔同你加,就咁掉低壼水要你自己加....隔離成為枱多人嘅佢就會加,真係見人講人話見鬼講鬼話,不過d阿姐真係咁上下,唔可以咁強求....另外食物方面質素都合格,性價比都可以, 無乜伏野, 係我食果幾舊雞唔知點解‘巷巷地’另外會有漏單,不過你同佢講好快都會俾返你。
2019-06-11
$150 (宵夜)