La Parrilla Steakhouse

2024-10-30 332 瀏覽
一間充滿熱情staff既阿根廷餐廳,風格復古,牆身配上紅磚,好有格調。啲職員會好熱心向我哋推介食物,而且好好笑容,如果係生日,仲會一齊唱生日歌,甜品有得寫名。🩵Hanger封門柳 🥩個肉份量夠哂大,熟度但個人覺得偏靭咗少少,但大致都可以。牛味超濃郁,再配搭六種唔同嘅醬汁,各有各嘅風味。🩵Empanada阿根廷鹹味餃子-烤雞🍗一個特別的菜式,好似放大咗嘅餃子。外皮金黃酥脆,今次嗌咗烤雞嘅餡料,雞肉嫩滑,而且配合其他配料,香味十足,好味!🩵Rigatoni 辣茄醬長通心粉 🍝彈牙既長通粉,配上淡淡嘅茄醬,互相配合唔會俾蕃茄醬搶咗通粉既味,不過對於食得濃味嘅人嚟講,依個菜色較淡,辣味嘢都唔係好出。🩵Provoleta 烤焗波芙隆芝士🧀超級邪惡既芝士配搭,做前菜一流,熱辣辣溶咗嘅芝士,配上酥脆嘅麵包,能夠突出味道濃郁嘅芝士,而且拉絲效果一流,鍾意食芝士嘅一定唔可以錯過。

🩵Hanger封門柳 🥩

🩵Empanada阿根廷鹹味餃子-烤雞🍗

🩵Rigatoni 辣茄醬長通心粉 🍝

🩵Provoleta 烤焗波芙隆芝士🧀
Hanger封門柳 🥩
Rigatoni 辣茄醬長通心粉 🍝
Empanada阿根廷鹹味餃子-烤雞🍗 Provoleta 烤焗波芙隆芝士🧀