2020-12-31 1635 瀏覽
今日除夕我同朋友一齊行街,一早plan咗去呢度試佢嘅炸魚薯條。我哋好想堂食亦知道疫情關係6:00後不能,所以我哋試一下問可唔可以堂食,點知女收銀員第一句同我哋講”而家5:30啦喎”。我知道明白,跟返之前嘅諗法買外賣返屋企食,同朋友看完Menu 後,再問一問女收銀員有咩魚可以揀,佢反應非常快咁回答我” 你自己睇Menu啦”,我同朋友呆咗!!其實我哋第一次去,問一句好正常,我朋友細細聲叫我忍........。最後我叫咗個炸左口魚薯條加一杯熱朱古力 。🔥🔥🔥都黎,杯熱朱古力仲要得個半杯。最後返到屋企返熱啲食物其實都OK 㗎,如果可以即刻食仲好。因為今次嘅經歷,我唔再幫襯佢!

2020-12-31
20 分鐘 (堂食)