2017-09-19 254 瀏覽
好耐冇泥大埔墟,聽講呢度開多左好多食店。😍😍行過街市買完嘢,經過見到呢間新開既餐廳,其實可能係開左一排只係我好少泥,等我介紹返🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙌🏻🙌🏻:開飯主義🍚🍚見佢門面都唔錯,就決定坐低醫下肚仔先。😋😋揭揭餐牌,除左dinner set, 其實佢主餐牌款式都好多選擇喎~~😍😍😍樣樣都想食。。。咖哩、鐵板丶意粉、仲有我覺得好特別既溶岩芝士包包(有好多唔同款式材料可供選擇架)。。。。。到底揀咩好呢???!🤔🤔🤔先泥個三文魚忌廉湯+牛角包醫肚先啦🤗東京電擊雞翼沙律:❄️❄️冰凍既雞翼我都係第一次食,🐓雞翼甜甜地🍯🍯。唸到呢款菜式波波兔🐰覺得好有創意!!👍🏻👍🏻👍🏻芝士燒蠔,留意返係巨型蠔🙌🏻🙌🏻😍😍😋你睇下。。。。D芝士係拉芝架🧀🧀🧀。。。。入口好豐厚既芝士🧀🧀🧀,加埋燒得剛剛好既蠔,嫩滑得泥好芝味!!系咪見到都流口水呢??🤤🤤🤤正呀👍🏻👍🏻😚😚😋😋鐵板西冷牛扒🐂🐂熱辣辣既厚切西冷牛扒🐂🐂🐂,切開入面仲係粉紅色,充滿肉汁😋😋最後梗係要叫返杯🍓🍓草莓果肉🍋🍋檸檬沙冰梳打啦,淨係聽個名都WIN晒啦!!!裡面有見得到既士多啤梨肉🍓🍓🍓,士多啤梨沙冰加埋清新既檸檬味梳打🍋🍋🍋,好醒胃呀~~~👍🏻👍🏻👍🏻

先泥個三文魚忌廉湯+牛角包醫肚先啦🤗

芝士燒蠔,留意返係巨型蠔🙌🏻🙌🏻😍😍😋

鐵板西冷牛扒🐂🐂

估唔到一個人都可以係大埔墟食得咁豐富。🍓🧀🥗🥐🐂🐓
呢度環境舒適,波波兔🐰最鍾意坐卡位,呢度勝在卡位夠多,空間感十足,而且整潔乾淨。最緊要侍應服務態度好好,對答有禮,繁忙時段我見即使人流頗多,也有足夠人手應付,減少食客等候時間。👍🏻👍🏻🤗

2017-09-14