2024-09-07
呢間cafe嘅環境靚到爆,坐低即刻有種輕鬆愉快嘅感覺。佢有outdoor同indoor。最吸引我嘅就係佢哋嘅All-day breakfast,真係唔可以唔試!呢個早餐包括咗薯餅、腸、炒蛋、巴拿馬火腿、牛角包同埋炸雞扒,份量上都係好足夠!首先,薯餅外脆內嫩,啖都係咸香味,配埋炒蛋,真係一流!腸質感另有風味,夠味又唔膩,搭埋巴拿馬火腿,真係好過癮!巴拿馬火腿肉質滑,尤其搭埋牛角包,一口咬落去,唔止酥脆,仲有濃郁嘅奶香,實在太好味啦!而炸雞扒真係個大驚喜,外層金黃色,咬落去超juicy,襯埋少辣醬,簡直係完美嘅搭配!食完呢個All-day breakfast,我真係覺得好滿足。另外,佢哋嘅香煎比目魚加薯蓉係一個唔可以忽視嘅選擇。比目魚煎得剛好,外脆內嫩,肉質超鮮甜。而個薯蓉,滑到嚟真係無得頂,濃郁綿密,搭埋比目魚,兩個口感合埋一齊,簡直係仙境呀!香煎比目魚同All-day breakfast無論係味道或者質素,都高過我對一間cafe嘅期待,實在值得推薦!大家如果想搵個地方一齊聚會,又或者自己輕鬆一刻,呢間cafe真係唔可以錯過!下次我肯定再返去試下其他嘢!