位於尖沙咀重慶大廈的地庫,有個名叫Heath 的food court,我都是曾經經過才知道~ 地方好大,有多類食品,就連Coffee shop也有。今日我就嚐了濃湯專門店SUPPE。他們的combo高性價比,有三款選擇,價錢由$48-$78。我就點了最豐富嘅套餐,有湯+2款配菜和咖啡。野菌雞肉湯 - 熱騰騰的湯非常足料,有大量雞肉和蘑菇,質感creamy,而且份量十足 烤芝士三文治(+$12)- 雖然要額外加錢,仲絕對值得!這個grilled cheese sandwich 簡直是我吃過最好吃的!一咬下去已經有驚喜,不是普通麵包,而是蒜蓉包來的!有很香的蒜蓉味,而且入面充滿著滿滿的芝士,多到有拉絲效果,而且三文治更是烤到香脆的,真的超好吃!粟米蕃茄青瓜沙律 - 十分健康的配菜沙律底是羽衣甘藍,還放上了雞肉粒增加蛋白質,醬汁酸酸的令人開胃。Cold brew (+$9) - 一定要嗌!岀面嘅cold brew一向都好貴,但呢度唔洗加$10都有。佢係用咗巴西半日曬單品豆,唔怪之得個咖啡味咁香。

怪之得個咖啡味咁香。