2020-12-25
Happy Friday 朋友話帶我去紅磡試一間係小巷嘅隱世Burger🍔 小店主打外賣同立食,店員勁Nice主動去介紹漢堡種類同分別,而且每樣食物都係即叫即整,用心製作,熱辣辣好香,相機食完之後就已經忍唔住要咬一啖😋 皇牌黃金漢堡🍔🐂Foie Gras + Angus Burger 永遠都無得輸,麵包香脆,Foie Gras煎至金黃色,漢堡肉質好juicy,油脂感豐富,口感外脆內軟,真係好美味,鵝肝嘅香味同濃濃牛肉香好夾,D肉汁岩岩好又唔會好油膩,跟餐有埋紫菜味薯條🍟同汽水,真係好chill😍 墨西哥漢堡🍔🌶辣辣嘅漢堡其實都好得我歡心,漢堡加入咗辣肉醬之後味道更有層次感,辣辣地更惹味,啱曬我呢啲無辣不歡嘅人士, 炸雞🐥炸雞意外地有驚喜,即叫即炸, 雞肉肉質好嫩,香脆可口😋 Burger Begin#天天foodies#天天飲食_紅磡#天天飲食_漢堡包評分:8/10
皇牌黃金漢堡🍔🐂
墨西哥漢堡🍔🌶
炸雞🐥
炸雞意外地有驚喜,即叫即炸, 雞肉肉質好嫩,香脆可口😋
Burger Begin
#天天foodies