2020-10-12
突然想食日本嘢,搵搵下搵到呢間係太子嘅日式居酒屋! 見太多數都係好評😁,即刻打去book 位,順便約埋朋友第二日一齊喺lunch time 試下,食最抵嘅lunch 定食! 最正嘅係佢星期六日都有定食set,超抵! 👍🏻👍🏻鋪頭入面唔係好大, 位置唔多, 得1張四人枱,3張兩人枱同幾個Bar 枱位。如果係人多嘅飯局未必啱😩, 人少少傾下計就perfect🤗! 中午時間去食,可以食定食或者散叫都得! 我同另外2個朋友就叫咗2個定食再加散叫! 全部食物質素都極高,好好味!什錦壽司魚生全部好新鮮,飯嘅比例都好啱,一口一件😍 帆立貝海膽飯帆立貝同海膽都好鮮味,食到停唔到磯燒鮑魚好彈牙,煮得好入味,正清酒煮蜆極力推介!蜆肥美,清酒湯好鮮甜,我飲晒個湯🤣🤣🤣其他串燒同小食就係正常水準,唔係超級出色🙂💛💛💛整體來講,非常值得一試! 呢個質素黎講,二百幾蚊一位絕對算係抵食!仲要係正太子站附近!不過小店人手不足,要比啲耐性店員,佢哋都忙到冇停手! 💛💛💛
全部食物質素都極高,好好味!
什錦壽司
魚生全部好新鮮,飯嘅比例都好啱,一口一件😍
帆立貝海膽飯
帆立貝同海膽都好鮮味,食到停唔到
磯燒鮑魚
好彈牙,煮得好入味,正
清酒煮蜆
極力推介!蜆肥美,清酒湯好鮮甜,我飲晒個湯🤣🤣🤣
其他串燒同小食就係正常水準,唔係超級出色🙂