2023-10-26
其實今次係我第2次黎尼間Cafe 一直好鍾意尼度嘅vibe +食物質素頗高所以如果同朋友黎開cwb食飯嘅話 都會揀尼間餐廳~甲羅燒配龍蝦汁海鮮意粉🦀🦞🍝 $158意粉充滿海鮮,有:蝦肉、蜆肉、帶子等等,再配上一整個甲羅燒😋而意粉亦包裹住濃郁嘅龍蝦汁~黑松露大啡菇自家手打和牛芝士漢堡配翠香薯條🍔🍟 $148漢堡以新鮮和牛製成,由於和牛脂肪較多,所以食落都幾飽肚🙈漢堡口感豪邁多汁,配搭埋芝士🧀️&香氣四溢嘅黑松露😍真係每一啖都好滿足!而薯條炸到金黃酥脆,外層酥脆 內裏軟熟,簡直同漢堡係絕配👏🏻香草芝麻蜜糖雞翼🍯 $68身為雞翼愛好者嘅我 又點會錯過尼度嘅雞翼呢?😂每一啖雞翼都充滿住香氣四溢嘅香草味道,配搭微妙嘅芝麻香,讓人愛不釋口~而蜜糖嘅甜度更為整到才增添左一絲獨特嘅風味😋野飲方面,我地嗌左2杯飲品:蝶豆花香梨梳打🍐白桃柚子茶飲品飲落非常fresh唔同水果調製而成嘅飲品都十分特別如果大家黎開cwb 想要一個可以睇到海景嘅餐廳 同時性價比又高嘅餐廳,不妨黎Umi試下~
一直好鍾意尼度嘅vibe +食物質素頗高
所以如果同朋友黎開cwb食飯嘅話 都會揀尼間餐廳~
甲羅燒配龍蝦汁海鮮意粉🦀🦞🍝 $158
而意粉亦包裹住濃郁嘅龍蝦汁~
黑松露大啡菇自家手打和牛芝士漢堡配翠香薯條🍔🍟 $148
漢堡以新鮮和牛製成,由於和牛脂肪較多,所以食落都幾飽肚🙈
香草芝麻蜜糖雞翼🍯 $68
身為雞翼愛好者嘅我 又點會錯過尼度嘅雞翼呢?😂