2022-12-02 1006 瀏覽
同老婆黎食過幾次,今晚帶左呀妹妹夫黎食,順便同佢地farewell前一晚餐廳有WhatsApp confirm booking,有menu可以睇左先我地今次都係食7-Courses,另外留左蟹餅,主菜就食羊,豬同熟成牛MENU:48months Hand-Sliced Iberico Ham:今晚既Seafood Course:Lobster Tart-Cheese Tart超好味,酥皮好正,熱辣辣。再加埋舊龍蝦不得了 -(前菜仲有Beef Tartare,一上菜就食左唔記得影)預留左Crab Cake,呀妹大愛,每一口都係蟹肉House-Made 蝦湯:無限Refill Salad:侍應話個dressing都係餐廳自己整,好有心 Main Course:Umami Wellington-威靈頓羊,上2次黎都無試,我好鐘意食,好淋,唔算羶,連唔太食羊既妹夫都食左幾啖Iberico:呀妹好鐘意食佢個sides蘋果沙律45天熟成肉眼:熟成櫃:餐廳唔算大,所以建議大家先book枱侍應service超好,超有禮貌,每道菜都會詳細解釋,傾落先知原來有幾位都係前空姐,唔怪得有坐飛機既感覺價錢合理,

MENU:

-(前菜仲有Beef Tartare,一上菜就食左唔記得影

預留左Crab Cake,呀妹大愛,每一口都係蟹肉

House-Made 蝦湯:

Main Course:
Umami Wellington

Iberico:
呀妹好鐘意食佢個sides蘋果沙律

45天熟成肉眼:

熟成櫃:

餐廳唔算大,所以建議大家先book枱

價錢合理,食物好食,服務又好,已經有足夠既原因再黎,所以已經book左下個月Xmas再同朋友黎食
  • 西班牙橡果飼養黑毛豬
  • Umami  Wellington
  • 45+Days  Dry-Aged  USDA  Prime  Ribeye
  • Maryland  Crab  Cake