2023-06-12 2003 瀏覽
📍#中環 #麥當勞道 #西餐 #多國菜 有一次去開附近搵咖啡飲意外黎左呢度!樓下完全唔覺有餐廳,原來8樓係間service apartment 既酒店餐廳!今次再突登黎帶家人試下啲lunch! 任何消費就有2小時免費泊車!👅:🌟🌟🌟🌟set 有沙律 湯 甜品 咖啡茶!好齊!食物係正常,未至於好好食!但環境搭夠! 個牛扒不錯,羊架就肥左啲,但三大件!💺:🌟🌟🌟🌟🌟靜!又有靚景,枱大,環境好好!好光猛!好注重環境既我表示好喜歡!可能佢唔係好就腳,所以都唔係好多人!傾偈一流!💸:🌟🌟🌟🌟lunch set from $108-$228! 好多選擇,有扒類,飯/pasta/pizza! #foodie #hongkong #hkig #hkiger #hkigers #foodiehk #hongkongfoodie #foodlover #foodporn #foodig #hkeat #hongkonger #feedme #cafebaron8 #mcdonnellroad
📍#中環 #麥當勞道 #西餐 #多國菜
任何消費就有2小時免費泊車!

2023-06-12
父親節