2011-05-20 1 瀏覽
今天去到這一間居酒屋被它的格局吸引,和兩位朋友一同去吃過午飯。由於去到時間約為2點15分所以不會多人,更能享受居酒屋的特色。之後同兩位老闆娘傾佐陣計,知道原來佢地公司入口既貨品全部都係D高級品質既食材。之後同朋友傾佐一陣計感受一下呢間居酒屋既感覺,之後第2道菜又黎啦。之後老闆娘又講解一下居酒屋既特色我地知,原來居酒屋係想打造一個家俾客人,使我深深愛上佐居酒屋呢個地方打算在日後的晚上和朋友一同到來再感受一下居酒屋的感覺。平日都唔會太去食日本野既我,今日食完竟然打算約番朋友之後再去食番。走既時候我朋友仲話驚搵唔番咁正既日本菜。總結價錢不算太貴,相比外邊既日本食市。但係卻有五星級既食品,可能講到呢到大家會認為我寫手,但我想解釋番本人不是寫手JUST想推介番我既飲食經驗分享俾大家荃灣區都有美食架!!!

首先試佢既三文魚剌身,好厚身,厚身得黎唔會唔好食...有一種入口就溶化既感覺。

一向都唔係太鐘意食香菇既我今日終於試佐一口,一個字正。加上有我最愛既鮮蝦天夫羅。無得輸

打算在日後的晚上和朋友一同到來再感受一下居酒屋的感覺。
最後試埋佢既主打菜,你試完就知點解我咁推介

JUST想推介番我既飲食經驗分享俾大家

荃灣區都有美食架!!!
2011-05-20
最後試埋佢既主打菜,你試完就知點解我咁推介