2022-12-25 813 瀏覽
佳記美食,曾經係一間令我公司同事食指大動,不懼炎炎夏日咁花費30分鐘去買佢嘅雙餸飯,但可惜最近兩次食個質素好明顯大幅下降,佢同超人燒鵝個角色慢慢地交換左佳記美食 (軒尼詩道) (灣仔)灣仔軒尼詩道229號怡明閣地舖味道: ⭐️價錢: 💰💰抵食指數: ⭐️⭐️雙餸飯 $36 每加一餸$9佳記美食正式跌出我公司雙餸飯嘅神壇👋🏻 原因有幾點:最首要係啲餸菜由有味道變到無哂味 得色香以無味,食落口乜都口淡淡😔個日都過得唔開心其次員工態度差,我同另一位同事一次過買六個飯 一早講明六個飯 咁每個飯又要等第一個員工裝餸 我又要睇訊息去講出黎,點知最尾個員工係咁鬧話我地唔一早諗好 又要等黎等去 阻住做生意 鬧一次唔夠 鬧兩次其三係價錢距離同質素唔成正比,雖然距離就都好睇客人住邊,呢到就私心少少,我來回行30分鐘等10分鐘,咁就40分鐘,價錢又貴過其他雙餸飯,距離又遠,所以講完!

佳記美食 (軒尼詩道) (灣仔)
灣仔軒尼詩道229號怡明閣地舖

味道: ⭐️