2017-12-17 570 瀏覽
👁‍🗨 黃金芝士雞煲 + 手打五寶拼盤 + 魚皮餃 + 鮮炸響鈴 + 雜菇拼盤 + 竹蔗茅根(壺)💲158(小=2-3人)+ 88 + 20(半份)+ 48 + 42 + 68係想試好耐既米走🐔今次我地叫一個雞煲加四個餸再加野飲,叫四個餸黎打邊爐好似好少咁,但係個雞煲既份量絕對唔野少,兩個大食既人最後都覺得好飽😚講返個雞煲先,其實我地已經係叫激量芝士碎,但係芝士味都係唔太濃,不過雞既份量真心多同埋都頗滑🤔食完雞之後加芝士湯就可以十下十下,但係就算加左湯之後仍然係無咩芝士味既,莫非味覺失調🤥最推介🌟手打五寶拼盤(手指掃去左邊睇五寶丸👈🏻)包括墨丸、蝦丸、鯪魚丸、豬肉丸、牛丸,全部真材實料,又夠曬彈牙👻個人覺得當中既蝦丸同豬肉丸好味,至於黑椒牛丸就辣辣地,不過都好味😽六條超級大既鮮炸🔔嚇親我地,因為每條都長過一隻手掌同埋粗過一個拳頭😱但係可能因為太巨型既關係,入面索左好多汁,食到尾會覺得小許漏🤤而雜菇拼盤就有冬菇、蘑菇、秀珍菇同金菇菜,食完太多肉類之後又係要平衡下,同埋喪飲竹蔗茅根清清熱🔛 整體評分(7/10)

黃金芝士雞煲(小)

手打五寶拼盤

🔛 整體評分(7/10)
手打五寶拼盤